SINGLE

Наједноставна подлога за Jogi, што нуди можност да ја регулирате јачината во подрачјето на колковите, притоа пружинските летви осигуруваат удобно лежење.

Подлогата Jogi Single е најпогодна за постели со едно лежиште, на располагање ви е модел со рачна регулација и модел со моторска регулација на делот кај грбот и кај нозете. Подлогата Jogi Single ја препорачуваме за душеците Jogi Termal, Hospital, Hospital Latex и за Hospital Super.

Рамката е од шперплоча, висока 5,5 до 6 cm. На неа се прицврстени 28 летви. Јакоста може индивидуално да се регулира со поместување на клиновите во подрачјето на колковите. Пружинските летви се прицврстени подвижно и овозможуваат регулација на удобноста на лежењето.

Подлогата Jogi Single ја произведуваме во три модели, и тоа: Single S Single GN – со можност за рачно кревање на делот кај грбот и кај нозете Single EL – со можност за моторно кревање на делот кај грбот и кај нозете.