Стил-ком Скопје
Контакт
Адреса:
ул. Народен фронт 19 лок.43
ТЦ Беверли Хилс
1000 Скопје
Македонија

телефон: +389 2 3110 189
Факс: +389 2 3110 189
Број на мобилен телефон: +389 70 200 023