DINAMIC EXTRA HARD

Потпора:

·        Џебното јадро нуди исклучителна потпора и приспособување кон телото, наменето е за луѓе со мошне зголемена тежина. Душекот бара и соодветна подлога.

·        Пределот со полиуретанска пена околу јадрото ги зацврстува рабовите на душекот.

Удобност:

·        2,5-сантиметарскиот слој од полиуретанска пена го ублажува притисокот на душекот по телото.

·        Релјефна ткаенина, произведена  од мешавина на памук и полиестер.