JOGIHIP JOGISAN

Перница со класична форма од перфориран латекс што точкасто се приспособува кон главата.

ГОЛЕМИНА  65х40х14

 

 

 

Анатомски оформена перница од пена врз која е положен перфориран латекс. Перницата е цврста, но заради слојот од перфориран латекс таа е воздушеста и точкасто се приспособува. Препорачлива  е за спиење на страна.

ГОЛЕМИНА  60х35х10