GRACIA

Предајте се на врвно удопство и заспијте на кралска височина. И секоја ноќ спијте како во дворец.


 

·        Пружестa подлога на креветот што овозможува максимално приспособување.
·       
Висока површина за лежење што овозможува едноставно легнување и станување.
·       
340-литарски простор за чување на постелнината.
·       
Можност да изберете класично или модерен елемент кај главата со рамни линии.

 

За Graciа ги препорачуваме душеците Jogi Talasso, Perla, Amaca, Oaza и Dinamic. Може да изберете и Jogi Gracia, што е во иста нијанса како креветот.


ЗАВРШЕН ЕЛЕМЕНТ

ВИСИНА НА ПРУЖИНЕСТА ПОДЛОГА НА

КРЕВЕТОТ 46 см

ВИСОЧИНА НА ЗАВРШНИОТ ЕЛЕМЕНТ КN 121 см

ВИСОЧИНА НА ЗАВРШНИОТ ЕЛЕМЕНТ KG 125 см