SAHARA

·        Тапацирана креветска рамка со завршен елемент кај главата.
·       
Длабочината на креветот може да се регулира.
·       
Комбинација од песочни тонови на бои што добро се комбинираат со сите нијанси на дрво, метал, ѕидови.
·       
Можност да изберете еднобојна или двобојна комбинација.
·       
Дрвени ногарки високи 10 cm

 

 

За креветот Saharа ви ги препорачуваме подлогите со летвички Jogi Duo, Multi, Fantasy или Harmony  и кој било душек Jogi. Погоден е и за употреба на подлоги од летвички на електричен погон.