JOGIMEMO JOGIERGO

Анатомска перница од интелигентна пена што целосно се приспособува кон формата на главата и рамномерно го распределува притисокот од главата на перницата.

ГОЛЕМИНА  67х42х9

 

 

 

Анатомска перница од перфорирана интелигентна пена што целосно се приспособува кон формата на главата и рамномерно го распределува притисокот од главата на перницата, освен тоа е исклучително воздушеста.

ГОЛЕМИНА  67х42х9,5