OAZA

Потпора:

·        5-зонското џебно јадро нуди исклучително добра потпора и приспособување  кон телото.

·        Појасот од полиуретнаска пена околу јадрото го зацврстува душекот по рабовите.

Удобност:

·        3,5-сантиметарски слој од латекс за додатно потпирање на телото во сите точки.

·        Ткаенината Lyocell Vital е природен антиалергик и не надразнува чувствителна кожа.