JOGIMIT

Перница од перфориран латекс со вдлабнатина. Ако спиете на грб или на стомак, свртете ја вдлабнатата страна на перницата кон себе, ако пак спиете странично, тогаш повисоката страна нека ви е под вратот.

ГОЛЕМИНА  65х40х14