PERLA

Потпора:

·        5-зонско џебно јадро што нуди исклучителна потпора и приспособување кон телото.

·        Појасот од полиестерска пена околу јадрото го зацврстува душекот по рабовите

Удобност:

·        4-сантиметарски слој од пена што памети и целосно го опфаќа телото.

·        Додека спиеме ткаенината Mirawave го закрепнува нашиот имунски систем.