HARMONY

Комбинација од пружински летви и пластични пружински елементи што нуди оптимално приспособување не само на Jogi душекот туку и на вашето тело, oсобено на најоптоварените подрачја: рамената-половината-колкови.

За поголемо удопство се грижи можното рачно или моторно регулирање на делот кај грбот и кај нозете. Препорачуваме подлогата Jogi Harmony да ја употребувате кога ќе решите да купите Jogi Perla, Termostar и Bio Latex 5.

Рамката е изработена од лакирана букова шперплоча, висока е 8,5 cm. Промислениот и наменски распоред на модулите на одделните полиња за лежење овозможува ергономско правилно и во точки еластично пружинирање на подлогата. Во делот кај главата има 4 пружински летви од буково дрво, на средината има 5 редови пружински модули, во продолжение има уште 12 пружински летви од буково дрво. Јакоста на модулите може да се зголеми со  притискање на посебниот едноставен механизам. На располагање ви се 3 модела на подлогата Jogi Harmony, и тоа: Harmony S Harmony GN – со можност за рачно кревање на делот кај грбот и кај нозете, Harmony EL – со можност за бесстепенско моторно кревање на делот кај грбот и нозете бесстепенско. Во внатрешноста има петзонско лежиште од латекс.