MULTI

Поради поголемиот број на пружински летви меѓу кои има мало растојание, подлогата Jogi Multi е особено погодна за сите Jogi-и со џебно пружирање.

Подлогата и јогитo максимално се приспособуваат во точки кон човековото тело. За уште поголемо удопство придонесува можноста за рачно, односно моторно, регулирање на делот кај грбот и кај нозете. Препорачуваме врз подлогата Jogi Multi да ги употребувате Jogi Oaza, Termostar, Bio Latex 5, Hospital Super и Hospital Latex.

Рамката е од шперплоча во сива фолија, висока 7 до 7,5 cm. На неа се прицврстени 42 летви. Јакоста може индивидуално да се регулира со поместување на клиновите во подрачјето на колковите. Пружинските летви се прицврстени подвижно, затоа овозможуваат удопството при лежење да се регулира до работ на влошката на креветот Подлогата Jogi Multi ја произведуваме во три различни модели, и тоа: Multi S Multi GN – со можност за рачно кревање на делот кај грбот и кај нозете Multi EL – со можност за моторно кревање на делот кај грбот и кај нозете.