TERMAL 09

Потпора:

·        Класичното јадро Bonell му нуди на телото достатна потпора.

·        Појасот со полиуретанска пена околу јадрото го зацврстува душекот по рабовите.

Удобност:

·        2-сантиметарскиот слој од полиуретанска пена го омекнува притисокот на душекот врз телото.

·        На изглед и на допир исклучително пријатна ткаенина со противбaктериска заштита.