HOSPITAL SUPER

Потпора:

·        Џебното jaдро нуди исклучително добра потпора и приспособување кон телото.

·        Појасот од полиуретанска пена околу јадрото го зацврстува душекот по работ.

Удобност:

·        2,5-сантиметарскиот слој од полиуретанска пена го ублажува притисокот на душекот врз телото.

·        Релјефна ткаенина, изработена од мешавина на памук и полиестер.