MERLIN

Класична форма што убаво одговара за секоја спална, независно од мебелот и од големината на просторијата.

 

 

·        Пружестa подлога за кревет што овозможува максимално приспособување.
·       
Класична форма, што е добредојдена во секоја спална.
·       
Можност да избирате меѓу заоблен, рамен и кос надграден елемент кај главата.
·       
Креветот има квадратни ногарки високи 10 cm, чија боја е усогласена со креветот, со доплата ви се на располагање модерно оформени ногарки, високи 4 cm

 

За креветот Merlin ги препорачуваме Jogi-те  Nirvana, Talasso, Perla, Amaca, Oaza, Dinamic. Може да се определите и за Jogi Merlin, во боја што се совпаѓа со бојата на креветот.

 


 

ЗАВРШЕН ЕЛЕМЕНТ

ВИСОЧИНА НА ПРУЖИНЕСТАТА ПОДЛОГА НА КРЕВЕТОТ 33 см

ВИСОЧИНА НА ЗАВРШНИОТ ЕЛЕМЕНТ KA 93 см

ВИСОЧИНА НА ЗАВРШНИОТ ЕЛЕМЕНТ KN 96 см

ВИСОЧИНА НА ЗАВРШНИОТ ЕЛЕМЕНТ KM 105 см