DINAMIC

Потпора:

·        5-зонското џебно јадро нуди исклучително добра потпора и приспособување кон телото.

·        Појасот од полиуретанска пена околу јадрото го зацврстува работ на душекот.

Удобност:

·        2,5-сантиметарскиот слој од полиуретанска пена го омекнува притисокот на душекот врз телото.

·        Релјефна ткаенина, изработена од мешавина на памук и полиестер.